• Hafta içi

    09:00 - 20:00

  • Cumartesi

    09:00 - 20:00

  • Randevu Hattı

    0 332 320 04 04

Hakkımızda

konya meram ağız diş sağlığı polikliniği diş hekimleri

Beyaz Meram Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Konya ili Meram ilçesindedir. Konya’nın en işlek caddesi olan Yeni Meram (Meram Yeniyol) caddesi üzerinde 2022 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kliniğimiz daha öncesinde Onur Küçükkağnıcı Diş Hekimliği Muayenehanesi olarak 5 sene hizmet vermiştir. Yenilenerek daha büyük bir kadro ile halkımıza hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

3 adet tedavi ünitesi, dijital panoramik röntgen, diot laser, fizyo dispanser implant cerrahi motoru, piezo cerrahi cihazı, prf sistem kiti ve daha bir çok cihaz ve ekipman ile hizmetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz.

Kliniğimizde hafta içi her gün ve Cumartesi günleri olmak üzere sabah 09:00 saatlerinde hizmet vermeye başlıyoruz. Nöbetçi olduğumuz günlerde akşam 22:00’a kadar hizmet vermeye devam ediyoruz.

Hedefimiz halkımıza eksiksiz bir diş tedavisi hizmeti sunmaktır. Bu misyon ile başvuran hastalarımızın muayenesini gerçekleştiriyoruz. Ve beraberinde elimizden gelen en iyi diş tedavisi hizmetini sunmaya çalışıyoruz.

Sizlerle en kısa zamanda tanışmak istiyoruz.
Beyaz Meram ailesi olarak sağlıklı günler diliyoruz.

 

Beyaz Meram Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde sunduğumuz tüm tedavileri incelemek için tıklayınız. 

Polikliniğimizde bulunan diş hekimlerimizi daha yakından tanımak için tıklayınız.

Beyaz Meram Ağız Diş Sağlığı Polikliniği mize yol tarifi almak için tıklayınız.

 

Hemen Ara WhatsApp