• Hafta içi

    09:00 - 20:00

  • Cumartesi

    09:00 - 20:00

  • Randevu Hattı

    0 332 320 04 04

Estetik Diş Hekimliği Tedavisi

Herkes estetik diş ve dişetlerine sahip olmak ister. Çünkü her insanın aklında kalan bir gülümseme vardır. Gülüşünüz hep birilerinin aklında kalır. Bazı gülümsemeler ise her insanda aynı etkiyi yaratır. Elbet sizin de “ne kadar güzel bir gülümsemesi var.” Dediğiniz birileri vardır. O zaman bunu sağlayan şey nedir? Elbette gülümsemenin içtenliği gülüşü etkiler ama sadece içtenlik midir gerekli olan?  

Estetik bir oran, uyum, ahenk ve simetri gerektirir. Bazı insanlar doğuştan beyaz, hizalı sıralanmış ve güzel görünen dişlere, pembe, sağlıklı, dengeli dişetlerine ve tüm bunlara uyum sağlayan dudak yapısına sahip olabiliyor. Ama eğer bunlara sahip değilseniz bazı tedaviler ile bu estetiği sağlamak mümkün olabilmektedir.  

Pembe Estetik

Öncelikle pembe estetik dediğimiz tedaviler ile sağlıklı, pembe renkli, güzel görünen, hizalı ve simetrik dişetlerine sahip olmak mümkün. Eğer dişetlerimiz güzel görünmüyor ise  estetik bir gülümseye sahip olamayız. Sağlıksız, kararmış, kanamalı ve ağız kokusuna sebep olan dişetleri size çevrenizdekilere rahatsızlık verecektir.  

Konya’da dişeti estetiği yani pembe estetik yaptırabileceğinizi biliyor muydunuz? 

Sağlıklı dişetleri için en kısa zamanda diş hekimiz ile görüşmenizi ve gerekli tedavileri yaptırmanızı öneriyoruz.  

Estetik diş tedavisi, gülüş tasarımı ve güzel bir gülümseme için sağlıklı, beyaz renkli, simetri kurallarına uygun,  belli yerlerinde mine şeffaflıklarına sahip, yüzünüz ve dudaklarınız ile uyum içerisinde parlak ve ışıltılı dişlere sahip olmanız gerekmektedir.  

Estetik diş kaplama nedir?  

Estetik diş kaplaması kısa sürede sahip olabileceğiniz beyaz, simetrik, sağlıklı dişlerdir. Sizin yüzünüze ve çene yapınıza göre tasarlanan, sizin ten renginize ve taleplerinize uygun renklere sahip olan bu dişler sayesinde gülümserken artık çekinmenize gerek kalmayacak ve daha özgüvenli bir şekilde gülümserken insanların aklında kalan o gülümsemeye sahip olabileceksiniz. Estetik diş kaplamalar dişlerin üzerinde çok ince ve nazik bir biçimde yapılan preperasyon sonrası tamamen dijital sistemler ile alınan ağız içi 3 boyutlu ölçü kayıtları sonrasında tasarım, üretim, prova ve teslim seansları sonrasında sahip olabileceğiniz dişlerdir. Son derece hassas bir şekilde üretilebildiği için dişleriniz ile mükemmel uyum sağlarlar, sağlıklıdırlar, doğal görünürler, ışıltıları sayesinde size pozitif bir gülüş kazandırırlar.  

Konya’da estetik diş kaplama yapan klinik var mı? 

Konya’da estetik diş kaplamaları yaptırabileceğiniz diş klinikleri mevcuttur. Bu konuda internetten arama motorlarından yardım alabileceğiniz gibi bizlerden de bilgi alabilirsiniz.  

En iyi estetik diş hangisidir?  

En iyi estetik kaplamalar zirkonyum kaplamalar ve e-max kaplamalardır. Bunlar doğal dişe en yakın doğallığa sadeliğe ve ışıltıya sahip malzemelerdir. Üretimleri son derece hassas ve yüksek teknoloji gerektirmektedir. Tam dijital diş hekimliği sayesinde hızlı ve öngörülebilir bir tedavi yapmak da mümkündür. 1 gün gibi kısa süre içinde estetik zirkonyum dişlere sahip olmak mümkündür. E-max kaplamalar da son yıllarda çok sık kullandığımız ve estetik özellikleri çok yüksek olan estetik diş kaplama malzemelerindendir. Işık geçirgenliği ve yansıtma kabiliyeti son derece gerçek dişleri andıran bu malzemeler sayesinde yapılan kaplamalarda doğallık sağlanabilmektedir.  

Estetik diş tedavilerinde en önemli unsurlardan bir tanesi de doğal görünüme sahip olmalarıdır. Bu sebeple porselen diş kaplamaları artık tercih edilmemektedir. Işık geçirgenliği olmayan bu sebeple ışık kırılma açıları doğal olmayan porselen dişler artık yerini zirkonyum ve e-max kaplama dişlere bırakmışlardır.  

Zirkonyum ve e-max malzemeler ile yarım kaplama ve tam kaplama yapmak mümkündür. Bu konuda merak ettiklerinizi sormak isterseniz diş hekiminizden destek alabilirsiniz ya da web sitemizde bulunan  iletişim numaralarımız sayesinde bizimle de iletişime geçebilirsiniz.  

Estetik diş hekimi nasıl olunur?  

Estetik diş hekimliği tedavileri uygulayabilmek için öncelikle diş hekimi olmak gerekmektedir. 5 yıllık bir lisans eğitimi sonrasında diş hekimi olunabilmektedir. 5 yıllık eğitim sürecinden sonra günümüzde ciddi yatırımlar gerektiren bir butik klinik kurulumu yapılması gerekmektedir. Fotoğraf makinaları flaş sistemleri, bilgisayar programları, ağız içi 3 boyutlu ölçü tarayıcıları teknik ekipman olarak gerekmektedir. Özel ağız içi aydınlatmaları ve daha hassas tedavi yapmak için altın standart olan loop gibi büyütme ekipmanları sayesinde iyi bir görüş ve yüksek hassasiyette tedavi edebilmek için diş aletleri gerekmektedir. Estetik diş hekimliğine dair özel kurslar sayesinde her geçen gün gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve en iyi tedaviyi yapmak için sürekli kişisel ve bilimsel gelişime devam etmek şarttır. Tabi bunların en başında estetik bir bakış açısı ve meslek aşkı gereklidir.   

Estetik gülümseme kısaca özetlemek gerekirse isteyen herkesin sahip olabileceği bir ayrıcalıktır. Güzel bir gülümseme için biraz vakit ayırmak yeter. Kısa zaman içinde kalıcı, sağlıklı, uzun ömürlü, çevrenizdeki insanların dikkatini çeken ve size kendinizi harika hissettirecek bir gülümsemeye sahip olmanız mümkün. Tek yapmanız gereken diş hekiminize başvurmak. Beyaz Meram Diş Polikliniği olarak sizlere teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.  

estetik diş hekimliği konya

Merak ettiğiniz sorularınız için diş hekiminiz ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Bizimle 0 332 320 04 04, 0544 233 01 77 numaralı telefonlarımızdan iletişime geçebilir; Konya Meram’da bulunan Beyaz Meram Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Diğer tedavilerimizi Tedavilerimiz sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Estetik Diş Tedavisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Estetik diş fiyatları ne kadar?

Gülüş tasarımı, geniş bir fiyat aralığına sahiptir ve çeşitli faktörlere bağlı olarak fiyatları da değişkenlik gösterir. En uygun yöntem diş hekiminiz ile bu konuda görüşmeniz olacaktır.

En iyi estetik diş hangisi?

Zirkonyum ve e-max kaplamalar son dönemde oldukça popülerdir. Çok daha detaylı bilgiler için yazılar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Diş estetiği kalıcı mı?

Diş estetiği tedavisi sonuçları, doğru ağız bakım rutinleri uygulandığında ve düzenli diş hekimi ziyaretleri gerçekleştirildiğinde çok uzun ömürlüdür.

Diş estetiği kaç yaşında yapılır?

Diş estetiği tedavisi, 18 yaşından büyük ve diş gelişimini tamamlamış herkese yaptırılabilir. Fakat ön muayene ile diş hekiminizin görüşlerini takip etmenizi öneririz.

Diş estetiği ne kadar sürer?

Tam dijital diş hekimliği sayesinde hızlı ve öngörülebilir bir tedavi yapılabilmektedir. 1 gün gibi kısa süre içinde estetik zirkonyum dişlere sahip olmak mümkündür.

Hemen Ara WhatsApp