• Hafta içi

    09:00 - 20:00

  • Cumartesi

    09:00 - 20:00

  • Randevu Hattı

    0 332 320 04 04

Pembe Estetik

Pembe Estetik Nedir?

Pembe estetik dişlerin çevresindeki dişetini ve yumuşak dokuların estetik görünümünü ifade eder. Pembe estetiğin amacı, dişetlerindeki görünümü düzenlemek ve gülüşü güzelleştirmektir.

Pembe Estetik Nasıl Yapılır?

Tedavi dişetinin daha estetik bir görünüm almasın sağlar. Belli başlı işlemler vardır. Dişeti konturları düzeltilebilir. Dişetleri yetersizse dişeti boyutlarında iyileştirmeler yapılır. Fazlaysa azaltılır. Bu işlemlere gingivoplasti, gingivektomi, greftleme işlemleri örnek gösterilebilir.

Gingivoplasti Nedir?

Gingivoplasti, diş eti dokularının estetik ve fonksiyonel açıdan yeniden şekillendirilmesini sağlayan bir diş hekimliği prosedürüdür. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Gingivektomi Nedir?

Gingivektomi, diş etlerinde bulunan fazla veya hastalıklı dokuların cerrahi olarak çıkarılması işlemidir. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Dişeti Estetiği Nedir?

Dişeti estetiği gülüşün daha estetik görünümünü sağlar. Dişetleri gülüşte önemli bir rol oynar. Görünümü gülüşte daha estetik görünmesini sağlar. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Dişeti Görünümü Nedir?

Dişeti görünümü hastanın gülüşü esnasında görünen dişeti miktarıdır. Hasta güldüğünde dişetleri çok fazla görünüyorsa buna gummy smile denir. Bu çok estetik bir görüntü değildir. Yine az göründüğü vakalarda da ortaya estetik bir görüntü çıkmaz.

Gülüş Tasarımında Dişetinin Önemi Nedir?

Gülüş tasarımı dişler ve diş etleri arasındaki estetik dengeyi sağlamak amacıyla yapılan çeşitli uygulamalar. Dişlerin ve diş etlerinin uyumlu bir şekilde görünmesini sağlamak için çeşitli teknikler kullanılır. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Gülüş Tasarımında Pembe Estetik Nasıl Oluşturulur?

Gingivoplasti, dişeti renklerinin düzeltilmesi, beyazlatma gibi işlemler yapılabilir.

Pembe Estetik Fiyatlar Nedir?

Bu işlem hastadan hastaya değişkenlik gösterebilir. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Pembe Porselen Dişeti Nedir?

Dişetinde yıkımın fazla olduğu durumlarda pembe estetiği protezle sağlayabiliriz. Yapılan protezin dişeti kısımlarına pembe bir makyaj yapılır. Doğal bir estetik görüntü sağlanır.

Pembe Estetik Kalıcı mı?

Kalıcılığı çeşitli faktörlere bağlıdır. Düzenli kontroller ve güze bir bakım yapıldıktan sonra uzun süreler ağızda kalır

Pembe Estetik Kaç Günde İyileşir?

Kaplamayla pembe estetiği sağlandığı durumlarda iyileşme süresine ihtiyacımız yoktur. Kaplamanı takıldığı andan itibaren pembe estetik sağlanmış olur. Yumuşak dokuda, dişetinde, bir işlem yapıldıysa 1 ile 3 hafta arasında iyileşme süreci vardır. Kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Pembe Estetik Kimlere Yapılır?

Dişler arası boşluk fazlaysa, diastema varsa, dişlerin şekil ve boyut düzensizliklerinde, renk değişikliklerinde, dişeti sorunlarında yapılabilir. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Dişeti Renk Düzenlemeleri Nelerdir?

Dişeti beyazlatma işlemidir. Dişetlerinin koyu olduğu durumlarda genelde sigara içen bireylerde görülür, dişeti beyazlatma işlem yapılır. Bu konu hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Merak ettiğiniz sorularınız için diş hekiminiz ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Bizimle 0 332 320 04 04, 0544 233 01 77 numaralı telefonlarımızdan iletişime geçebilir; Konya Meram’da bulunan Beyaz Meram Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizi ziyaret edebilirsiniz. Diğer tedavilerimizi Tedavilerimiz sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

konya pembe estetik yapan klinikler

 

Hemen Ara WhatsApp